این ویدیو در وبسایت aparat.com منتشر شده است و «آراسم» در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد. بیشتر بدانید
در صورتیکه در مورد انتشار این ویدیو انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۵۵۱۵۷۶۲۴۶۰ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [DIDEMAN] ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «آراسم» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
محققان موفق به کشف باکتری شدهاند که در برابر سمیترین فلزات مقاوم است و با ایجاد یک پوشش حفاظتی فلزی جلوی از بین رفتن خود را میگیرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این باکتری مقاوم Geobacter sulfurreducens نام دارد و وقتی در مجاورت فلز سمی کبالت قرار میگیرد یک لایه محافظ فلزی به دور خود میپیچد و از خود حفاظت میکند.
باکتری یادشده از قابلیت رسانایی قابل توجهی نیز برخوردار بوده و میتواند برای تولید نانوسیمها مورد استفاده قرار بگیرد. لذا این محصول با توجه به قابلیت جذب فلزات هم برای تولید انواع محصولات برقی و هم برای تولید پیلهای سوختی میکروبی که از رطوبت و گل و لای برق تولید میکنند، قابل استفاده خواهد بود.
پژوهشگران دانشگاه میشیگان میگویند Geobacter sulfurreducens از معدود باکتریهای مقاوم در برابر فلزات سمی است و با ایجاد لایهای فلزی در برابر نفوذ آن مقاومت میکند.
محققان با بررسیهای آزمایشگاهی از استحکام و مقاومت این باکتری در محیطهای سمی مطمئن شدهاند و میگویند حتی از این خاصیت باکتری یادشده میتوان برای پاکسازی کبالت مسموم از باتریهای لیتیومی استفاده کرد.
باکتری یادشده همچنین در برابر برخی فلزات سمی دیگر مانند، کادمیوم هم مقاوم است.
برچسب ها: فلزات ، باکتری ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lkh